0800 - 2022

GRATIS* verkoop! Van Eesterensingel 244 in Alblasserdam

22 augustus 2024

Met trost kondigen wij de nieuwe gelukkige winnaars aan van onze speciale heropeningsactie van het kantoor Alblasserdam die heel 2024 geldt. De verkopers die uitgeloot zijn, hebben de unieke kans gekregen om hun huis volledig gratis te verkopen, zonder enige courtagekosten en opstartkosten (ter waarde van €500,-).

Afgelopen woensdag mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen, wat resulteerde in een prachtig fotomoment tijdens de overhandiging van de GRATIS* verkoop cheque voor hun woning. Naast het kosteloos verkopen van hun huis werden ze verrast met een prachtige bos bloemen.

Maak iedere maand kans om uw woning GRATIS *te verkopen!

Woonachtig in Alblasserdam, Kinderdijk of Nieuw-Lekkerland? Grijp dan de kans op deze unieke aanbieding door een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen en ons schriftelijk opdracht te geven voor de verkoop van uw woning. De gelukkige winnaar van de maand betaalt bij verkoop helemaal niets.

Gratis* betekent:

0,0% courtagekosten, geen opstartkosten (t.w.v. €500,-); gratis professionele foto's, video, 360-graden beelden, de opmaak van de brochure, promotie via onze WoningMatcher met 4.000 woningzoekenden, sociale media kanalen met meer dan 10.000 volgers en een volledige plaatsing op Funda.

Overweegt u om uw huis te verkopen of speelt u met dat idee?

Onze makelaars staan klaar voor een vrijblijvend en persoonlijk verkoopadvies bij u thuis. Wij bieden een gratis waardebepaling en bespreken graag het gehele verkoopproces met u. We kijken ernaar uit om u thuis te ontmoeten en u te begeleiden bij het realiseren van uw verkoopplannen. Neem contact met ons op via 0800-2022 of mail naar info@kooyman.com en maak gebruik van deze unieke kans om uw huis gratis te verkopen!

Bekijk hier alle informatie en voorwaarden van de actie

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten